El dia 16 de Juliol del 2018,
Angi Brugueras va presentar a la Universitat Europea de Madrid, el seu treball de fi de grau: “Joan Magrinyà: La importancia de su figura y obra en la historia de la danza de España. Una revisión bibliográfica narrativa sobre sus aspectos más significativos y principales aportaciones
El jurat estava compost per Eva Asensio, Rosa Rodríguez, Jonathan de Luis i la seva tutora Laura Gostian.
La seva defensa va ser impecable. Obtenint un Excel·lent.
El jurat la va felicitar pel seu magnífic treball i li van aconsellar presentar-lo en algun congrés per fer reconeixement de l’obra de Joan Magrinyà, ja que tota aquesta investigació no es pot perdre.

LiceXballet va estar present en l’Acte.
És un orgull que Angi Brugueras Nicolas formi part de la nostra associació.

Entre els seus agraïments es troba també LiceXballet.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.