Els passats dies 1 i 2 de setembre varem assistir convidats per l’Asociación de Ópera y Conciertos (ADOC) d’Elda a un acte relacionat amb la representació, fa 40 anys, de la Bohéme i també dels Festivals d’Òpera i Ballet d’Elda.

Hi varen ser presents en aquest acte, artistes tan importants com el baríton Enric Serra, el tenor Dalmau González, la secretaria del Sr. Pàmies, Fina Martí, el mànager i relacions públiques Jordi Pujal, i amb representació de LiceXballet i dels ballarins del Ballet del Gran Teatre del Liceu, Gloria Gella i Carme Cavaller.

Nosaltres vàrem donar públicament les gràcies per haver-nos convidat en aquell acte, com també ho van fer les altres persones que també van assistir. Per finalitzar l’acte es van llegir unes paraules que havia enviat expressament Roger Guasch, Director General del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Els organitzadors van valorar molt la nostra presència i ens van presentar, juntament amb els cantants, a totes les màximes autoritats de la ciutat d’Elda, com l’alcalde, la regidora de cultura, el director del Teatre Castelar, per cert, un teatre molt bonic, que varen tenir ocasió de visitar, el director del Museu de la Sabata, entre d’altres. A tots ells els hi varen dedicar unes paraules d’agraïment.

La direcció del Museu de la Sabata ens van demanar unes sabatilles de punta personals a les ballarines i sabates de teatre als cantants, les quals estan exposades a les vitrines del magnífic Museu de la Sabata.

També ens van fer una entrevista en directe a la televisió local d’Elda. En resum, van ser 36 hores molt intenses, però al mateix temps, molt gratificants.

Finalment dir, que l’Asociación de Ópera y Conciertos d’Elda, van regalar per LiceXballet un DVD de l’acte que es va celebrar el passat 2 de maig a la sala del cor del Liceu.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Video de Carme Cavaller (durada 1:32)
https://drive.google.com/file/d/0B3QXEwo-5BSCNWlZTXY5dDh0RUU/view
Video de Gloria Gella (durada 4:3)
https://drive.google.com/file/d/0B3QXEwo-5BSCTEVSRzEzQXZEY1k/view

Premsa
– Intercomarcal. com Televisión – Elda rinde homenaje a su ópera.

– Valle de Elda – Artistas del antiguo festival de Ópera asisten a la …