VI Edició del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona.

Direcció Georgina Rigola.
El flamant director artístic del American Ballet Theatre Julio Bocca es va presentar com a president el Certament Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona.
Sopar al Cercle del Liceu 12 de Maig 2016.

Una petita representació de LiceXballet va assistir al sopar que es va celebrar al Cercle del Liceu en homenatge al director artístic del American Ballet Julio Bocca, vam tindre l’ocasió de parlar amb ell, suggerint-li un projecte que volem realitzar l’any 2017, va mostrar el seu interès.
Entre altres persones estava Maria Rovira, una de les coreògrafes de dansa contemporània més destacades del panorama artístic … Coreògrafa en actiu i coneixedora del món del ballet, era la primera vegada que coincidíem amb ella, vàrem parlar del moment actual de la dansa.
La nostra companya Georgina Rigola la creadora del VI Certament Ciutat de Barcelona, dóna l’oportunitat amb aquesta organització que els alumnes de nivell puguin accedir a convertir-se en professionals, molts d’ells ja estan treballant en companyies Internacionals. Admirem tot el gran esforç que està fent per la dansa,
Al final del sopar, es va fer un col·loqui amb Julio Bocca preguntant-li sobre els seus començaments i la seva trajectòria artística, al final de l’acte, Georgina va dona les gràcies a tots i va fer una menció especial a la nostra assistència, com a ballarins del Ballet del Liceu.
Va ser una nit esplèndida.

This slideshow requires JavaScript.