El passat dimarts 13 de juliol, una representació de la Junta Directiva de LiceXballet, encapçalada per la nostra presidenta Carme Cavaller, vàrem tenir una entrevista a la seu de la Diputació de Barcelona amb el Sr. Joan Josep Puigcorbé (l’actor Juanjo Puigcorbé), actualment regidor de l’Ajuntament de Barcelona i diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona.

En aquesta cordial reunió, es va parlar de la finalitat de la nostra associació i de la nostra oblidada memòria històrica. Vàrem insistir en el fet que no tan sols estem fent recerca de totes les dades possibles del Ballet del Liceu, sinó que també estem reivindicant i protegint el llegat del mestre Joan Magrinyà, com la Masia Nova de Vilanova i La Geltrú, la recerca de documentació audiovisual, etc.
També es va parlar del nostre suport a la dansa en general, així com els actes i esdeveniments organitzats fins ara per LiceXballet així com exposar-li els nostres projectes de futur.

Se li va entregar també un dossier amb les dades més importants de LiceXballet.